Този сайт използва "бисквитки" за да подобри предлаганите услуги.

6 страници "Син"

6 страници "Син"

Списание А4 цветно на фотохартия 6 страници. Всяко списание е напечатано с висококачествена дигитална машина на фотохартия, което гарантира уникален вид и дълъг живот на предлаганите от нас продукти.


Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър
Защита от СПАМ
  • 34,99 лв.
  • Дан. основа: 29,16 лв.

Възможни варианти

Изпратете снимки с високо качество!

Снимки с ниско качество, ще се отразят на качеството на печата на вашето списание или корица.

Кориците се изработват от висококачествена, гланцирана, 255 грама фотохартия.

Вашите корици и списание ще се изработят от фотохартия от премиум клас, с тегло на кв.м: 255 gsm и високогланцов финиш, като повърхност. Това ще гарантира най-доброто цветопредаване, за да изглеждат кориците живи и наситени с цвят.

Бърза доставка и обработка

Стараем се да обработваме поръчките в рамките на деня, в който са постъпили и да ги изпратим възможно най-бързо. Средното време за получаване на персонализирано списание или корица е 2 работни дни.

Лично отношение и внимание към всеки детайл.

Нашите изделия се правят от нас, за вас - от хора, за хора. Механизациите и автоматизациите са сведени до минимум, за да запазим пълен контрол и високо качество, в изработката на персонализираните списания и корици. Всички ваши изисквания ще бъдат спазени!

Скъпи приятели, ако се затрудните със създаването на списанието през платформата, НАТИСНЕТЕ ТУК и следвайте стъпките, за да оформим ние списанието. След това, ще ви изпратим онлайн вариант за одобрение от ваша страна.

Етикети: син, дъщеря, семейство